Autor Wątek: Pakowanie żywności  (Przeczytany 391 razy)

Offline Pandora

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja +0/-0
    • Zobacz profil
Pakowanie żywności
« dnia: Sierpień 19, 2015, 01:46:16 pm »
Mam pytanie do osób zajmujących się przetwórstwem żywności. Jakich urządzeń używacie podczas pakowania produktów, np. mięsa, warzyw, owoców? Używacie zwykłych folii czy tych próżniowych? Interesuje mnie pakowanie próżniowe, bo chce się tym zająć w mojej firmie. Zastanawiam się czy taka zgrzewarka próżniowa byłaby dobra. Czy to urządzenie nie jest za małe? W Internecie jest dużo dobrych opinii o tym urządzeniu, ale  ma tylko rok gwarancji... Poradźcie.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2015, 06:29:15 pm wysłana przez admin »